ROgift.ro(Magazin de cadouri)

Castraveti amari(Momordica charantia)-tratament anticancer

Perioada de semanat 1Mai-1August.Perioada de recoltat : la 60 de zile dupa rasarit. Consumati cruzi sau in salate, ei reduc glicemia cu pana la 54%.Pot creste in camp sere sau solarii ,in balcoane inchise ,calduroase si suficient de luminoase.Necesita caldura.Sunt utili in tratarea mai multor boli in principal diabetul dar si cancerul.Semintele rasar dupa 1-3 saptamani in functie de temperatura solului,plantele cresc numai la soare.
Aceasta planta e aclimatizata la noi.Medicina naturistă scoate la iveală adevărate bijuterii care întăresc sistemul imunitar şi totodată distrug celulele canceroase. Una din aceste plante este leguma numită pepenele amar.Sucul de pepene amar, diluat cu doar 5% apa, a aratat o potenta remarcabila in deteriorarea severa a tuturor celor patru linii celulare de cancer pancreatic, pe care cercetatorii le-au testat. Pepenele amar a redus viabilitatea a doua linii de celule canceroase cu 90%, in timp ce la restul de doua linii procentul de distrugere a fost de 98%. Si a facut acest lucru dupa doar 72 de ore de tratament!
Cum actioneaza sucul de pepene amar asupra celulelor canceroase? Se stie ca acestea se hranesc cu glucoza pentru a supravietui. Pepenele amar distruge acest metabolism, infometand celulele canceroase care, ramase fara zahar, mor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu